Kurs Talep Formu

25 Nis

• Hayvan Deneyleri Yerel Etik Kurulu (HADYEK)
  • Tüm Duyurular

Merhaba Değerli Katılımcılar,

Üniversitemizde gerçekleştirilecek olan "VIDeney Hayvanları Kullanım Sertifikası Kursu"nun planlaması yapılmaktadır. Kursun içeriği, deney hayvanlarının kullanımı konusunda bilgi ve becerilerinizi artırmayı amaçlamakta olup, bu alanda yasal ve etik kuralların uygulanmasına yönelik temel prensipleri kapsamaktadır.

Kursun gerçekleştirileceği zaman sizlerin tercihlerine göre belirlenecektir. Bu amaçla  hazırlanan etkinlik talep formuna katılım göstererek tercih ettiğiniz ayı belirtmeniz, kursun sizler için en uygun zamanda organize edilmesini sağlayacaktır.

Formu doldurmak için aşağıdaki linki kullanabilirsiniz:

(Lütfen formu 30 Haziran 2024 tarihine kadar doldurunuz.)

Her türlü soru ve önerileriniz için hadyek@duzce.edu.tr e-posta adresinden veya 0850 800 8181 - 3060,3061,3063 numaralı telefonlardan bizimle iletişime geçebilirsiniz.

Düzce Üniversitesi – Hayvan Deneyleri Yerel Etik Kurulu (HADYEK)